Ambitious intern with great attitude!

In the Utrecht region in The Netherlands, internship for 3 to 6 months. Are you looking for a great place to learn? Do you want to gain experience in an international scale-up environment?

Drillster zoekt een HBO stagiair die een opleiding commerciële economie, sales of marketing volgt. Als marketing, sales, communicatie en/of sociale media onderdeel vormt van je studie, dan komen we graag met je in contact. Drillster wil graag een marktverkenning laten uitvoeren naar enkele verticale markten. Met de marktverkenning willen we inzage krijgen in de potentie die specifieke sectoren bieden voor onze online en mobiele leer- en toets dienst.

Daarbij zullen we je vragen om input te leveren voor een sales- en marketingplan. Daarin zullen ook elementen als communicatie en sociale media een belangrijke plaats innemen.

Werkzaamheden:

Tot de werkzaamheden horen onder andere:

Het opzetten en uitvoeren van een internationale marktverkenning.

Het inzage krijgen in zaken als marktomvang, marktbereik, concurrentie, positionering, pricing in diverse strategische internationale markten.

Het samenstellen van een internationaal sales- en marketingplan met aanbeveling over communicatie en social media voor de specifieke geografische markt(en).

Algemene commerciële ondersteuning (presentaties voorbereiden, begeleiding bij klantcontacten, brochures ontwerpen, etc.).

Functie-eisen:

Studie (Internationale) Commerciële Economie, Sales & Marketing of soortgelijk

Affiniteit met ICT, e-learning en/of mobile learning

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, met zowel mondeling als schriftelijk

Goede bekendheid met social media

Interesse in international business.

Internationale ervaring, non-Dutch studenten en het spreken van meerdere vreemde talen spreken, is een pre.

De stage kan 3 tot 6 maanden duren. Aantal dagen per week kan 4 of 5 dagen zijn, ook dit in overleg.

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om een zelfstandig onderzoek op te zetten en uit te voeren bij een jong en innovatief bedrijf. De e-learning markt is volop in beweging en biedt volop nieuwe kansen. Drillster opereert in een internationale omgeving waarin wij het nemen van initiatief aanmoedigen. Daarnaast kun je vertrouwen op de ondersteuning van enthousiaste mensen met veel commerciële en internationale ervaring.

Stagevergoeding: €350 per maand en reiskostenvergoeding.

Drillster is gevestigd in De Meern (Utrecht). Het bedrijf is goed te bereiken per openbaar vervoer. Drillster biedt de mogelijkheid om ook na de stage voor betaalde opdrachten betrokken te blijven bij het bedrijf.

I would like to join your team!

Great that you're interested in a job at Drillster! Fill out the form, upload your cv and a short cover letter and maybe we'll meet soon!
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, mp4, .
    Be creative and let us know why you should become our new team member!