Ontmoet Drillster op de STRS in Londen

Ontmoet Drillster op de conferentie STRS ( Simulation and Training for Resilience and Safety) in Londen op 26 en 27 maart. Marco van Sterkenburg, (medeoprichter van Drillster) spreekt over de impact die Drillster genereert als het gaat om veiligheid- en weerbaarheidstraining. Klant cases en gebruikerservaringen komen aan bod in zijn presentatie om te demonstreren hoe de combinatie van educatieve wetenschap en technologie de wijze waarop wij leren en presteren kan verbeteren. 

Weerbaarheid en veiligheid zijn thema’s die extreem belangrijk zijn in veel branches. Medewerkers dienen altijd voorbereid te zijn op onverwachte gebeurtenissen en hierbij moeten ze kunnen vertrouwen op hun kennis en kunde. De Drillster manier van leren zorgt ervoor dat juist die cruciale kennis en competenties het hele jaar door up to date gehouden worden.

Veel bedrijven geven periodiek training op dit vlak. Echter incidenten en ongelukken blijven voorkomen ondanks deze trainingen. Medewerker moeten altijd voorbereid zijn op het onverwachte. Jaarlijkse training resulteert in een kennispiek rondom het moment van trainen of toetsen, dit betekent niet dat medewerkers het hele jaar door de juiste kennis en competenties beheersen on te kunnen handelen in onverwachte situaties waarbij de kennis over veiligheid juist zo belangrijk is.

Met de Drillster manier van leren kan je dit veranderen. Drillster is een krachtige combinatie van technologie, big data, wetenschap en een slim algoritme gebundeld in een applicatie. Met Drillster leer je adaptief en vraag gestuurd en de app kan zelfs voorspellen wat je toekomstige beheerisingsniveau is. Je leert 40% efficiënter en 10% effectiever. Drillster berekent wanneer jouw belangrijke kennis dreigt te verdwijnen en kan je dan op tijd een notificatie sturen zodat je op tijd kan bijspijkeren. Op die manier blijven belangrijke kennis en vaardigheden over veiligheid en weerbaarheid het hele jaar top of mind en niet alleen op het moment van de training of de toets.

Voor meer informatie over de STRS Conferentie check: https://strs-event.com/conference/.

 

We would like to offer you the best possible Drillster experience! Therefore, we use cookies to collect information in order to optimize the website and give you the most relevant information. Read more about our cookie policy here.

Of course! Rather not